МАРКИРАЊЕ НА ПАТЕКА ОД С. ГАЛИЧНИК ДО ВРВ МЕДЕНИЦА 2163 мнв.

МАРКИРАЊЕ НА ПАТЕКА ОД С. ГАЛИЧНИК ДО ВРВ МЕДЕНИЦА 2163 мнв.

Маркирање на патека од село Галичник до врв Меденица 2163 мнв. како дел од активноста „ПОДОБРО Е ДА ПЛАНИНАРАМ – МЕДЕНИЦА 2019“ и промоција на Виа Динарика патеката, како една од можностите за развој на планинскиот туризам и едукација на млади планинари, а подржано од страна на USAID преку CEP (Civic Engagement Project – North Macedonia ).Благодарност за музичката позадина до ZULU 3.4

Posted by Federacija na Planinarski Sportovi na Makedonija on Thursday, August 15, 2019

Posted in АКТИВНОСТИ.