Повик до клубовите за учество

Во организација на Федерацијата на планинарски спортови на Македонија, Комисијата за планинарски патеки од оваа година започнува со организација на НАЦИОНАЛЕН ДЕН НА ПЛАНИНАРСКИТЕ ПАТЕКИ. Со цел да се истакне важноста од дoбро бележени и подготвени […]

повеќе