Велес, 27. 09. 2017

Велес, 27 септември 2017 година, средба на претставници од Извиднички одред Димитар Влаов, Еколошка групација ,,Green power,,, Планинарско друштво Солунска Глава и ЕД Чашка, со претставници од ФПСМ, цел соработка и размена на искуства за примената на новите процедури во поставување на планинарските патеки, основ Законот за планински патеки и воспоставениот Национален ден на патеките.

Posted in АКТИВНОСТИ, ОБУКИ / РАБОТИЛНИЦИ.