ОБУКА 1 – Менаџери за настани во природа

Менаџери за настани во природа, ментори на културата на планинарските патеки – планинарски водичи и маркацисти според програма на ЦСО ФПСМ

Датум на одржување: 23 – 28 мај 2017

Место на одржување: Хотел Арена / Тетекс, Попова Шапка.

Учесници: 28 кандидати од 1планинарски друштва регистрирани во ФПСМ.

 

Posted in ОБУКИ / РАБОТИЛНИЦИ.