Работилница, Пробиштип, 26. 09. 2017

Работилница, Пробиштип, 26 септември 2017 година со претставници од осум организации од источниот дел на државата Струмица, Радовиш, Штип, Кочани, Пробиштип, Крива Паланка и Куманово, цел воспоставување партнерство за стратешки прашања како Национален ден на патеките – Источна планинарска трансверзала и имплементација на новите процедури за безбедно движење по планинарските патеки.

Запознавање со капацитетите на друштвата за организација на големи настани и поставување стратешки цели.

 

Posted in АКТИВНОСТИ, ОБУКИ / РАБОТИЛНИЦИ.