Тетово, 15.03.2017 год.

Средба/работилница со клубовите од Тетово
– Планинарските патеки/домови можности, состојба и планови
– Национален ден на планинарските патеки, правилник за бележење, закон за пл.патеки…
– Организација на настани, капацитети, анализа и програми

 

Posted in АКТИВНОСТИ, ОБУКИ / РАБОТИЛНИЦИ.