Штип, 06.04.2017 год.

Штип, 06.04.2017 год.
Средба/работилница со учесници од Радовиш, Делчево, Кочани и Штип.
Работни теми:
– Планинарските патеки/домови можности, состојба и планови
– Национален ден на планинарските патеки, правилник за бележење, закон за пл.патеки…
– Организација на настани, капацитети, анализа и програми

Posted in АКТИВНОСТИ, ОБУКИ / РАБОТИЛНИЦИ.