Работилница со членовите на ПК Закамен од Струга, 08 април 2017

Работилница во простории на центарот на заедницата на општина Струга, со девет членовите на ПК Закамен и пријатели на планината од Струга,  година, теми: престојна акција за Национален ден на патеките, планинарски патеки, регулативи, подготовка, […]

повеќе

Штип, 06.04.2017 год.

Штип, 06.04.2017 год. Средба/работилница со учесници од Радовиш, Делчево, Кочани и Штип. Работни теми: – Планинарските патеки/домови можности, состојба и планови – Национален ден на планинарските патеки, правилник за бележење, закон за пл.патеки… – Организација […]

повеќе

Неготино, 29.03.2017 год.

Неготино, 29.03.2017 год. Средба/работилница со учесници од Неготино, Кавадарци, Валандово, Гевгелија и Струмица. Работни теми: – Планинарските патеки/домови можности, состојба и планови – Национален ден на планинарските патеки, правилник за бележење, закон за пл.патеки… – […]

повеќе

Куманово, 23.03.2017 год.

Куманово, 23.03.2017 год. Средба/работилница со клубовите од Куманово, Крива Паланка и Пробиштип Теми: – Планинарските патеки/домови можности, состојба и планови – Национален ден на планинарските патеки, правилник за бележење, закон за пл.патеки… – Организација на […]

повеќе

Тетово, 15.03.2017 год.

Средба/работилница со клубовите од Тетово – Планинарските патеки/домови можности, состојба и планови – Национален ден на планинарските патеки, правилник за бележење, закон за пл.патеки… – Организација на настани, капацитети, анализа и програми  

повеќе